Vrij van Kerst-stress

Posted by on Dec 20, 2016 in KERSTnieuws, Magisch BLOG | 0 comments

kerstfoto-enkel-2a

Kerst, een MAGISCHE tijd


Het heeft licht gevroren, Els had er niet meer op gerekend. Het was verdraaide koud vanochtend op de fiets. Geen muts, geen handschoenen- ijskoud, de kinderen ook niet, gelukkig was het niet ver naar school.

Els fietst buiten om, ze wil haar hoofd leegmaken om de week relaxt te beginnen, dus rijdt ze een stuk over de dijk. Een vrachtschip licht op in de morgenstond:
“Kijk ik vaar hier” lijkt het te zeggen.
Voordat de dijk naar links afbuigt, begint een regenboog, maar er is geen regen te zien, zal wel luchtspiegeling zijn. De regenboog eindigt in een wolkenflard……

Els is moeder van 2 meiden en voedt haar kinderen alleen op. In de dagen voorafgaand aan Kerst heeft ze het druk. Ze is eigenaar van een spirituele boekhandel en verzorgt workshops Mindfulness en tarotkaarten lezen.
De decembermaand is altijd druk; verschillende sferen en mensen die op zoek zijn naar leuke cadeautjes, maar meestal geen tijd hebben om met rust en aandacht iets uit te zoeken. Mensen die snel nog even hun kaarten moeten versturen, die niet meer tijd hebben om 2 stappen van de kassa te zetten omdat ze toch al te laat zijn voor de volgende kerstafspraak.

Els probeert rust te creëren in haar winkel om mensen even uit de hectiek en kerststress te laten ontsnappen, met Christmas Carols op de achtergrond, wat mooie versiering; een guirlande in plaats van een kerstboom. Op een tafeltje bij de kassa staat een bord met kerstbrood en een schaal met koekjes naast een automatische thermoskan met thee.
Boeken over bezinning en mindsetwerk, kerstaanbiedingen, woordspelletjes, kleurboeken, kleurkaarten voor kinderen en volwassenen en een mooi schap met bijzondere kerstkaarten liggen uitnodigend op de lage tafels.

Wil jij ook rust en lichtheid ervaren in de week voorafgaand aan kerst? Wil jij ook relaxt aan de kerst beginnen?
Moet jij nog kerstkaarten versturen en ben je het overzicht kwijt?

Kerstcadeautje voor jou!Kaart7Gtips-2©MKBS

Dan heb ik een leuk cadeautje voor je. 7 Gouden tips voor een relaxte kerst! Met een gratis X-Mas planner en kerstkaarten.
Je kunt je hier aanmelden.

Heb je meer hulp nodig, bijvoorbeeld met het versieren van je huis of boom? we hebben nog wat ruimte om je te helpen. Neem hier contact op