Magische Feestjes

banner Magische Feestjes-Tekst-smaller

De Magische Feestjes zijn geschikt voor alle kinderen en ouders met interesse in Magie en Wonderen

 

Deze pagina is nog niet compleet, u kunt wel een Magisch Feestje reserveren,

neem hier contact op voor informatieIn een Magisch Feestje worden onderdelen van verschillende workshops gecombineerd rond een thema. Hierdoor is er gelegenheid om verschillende Magische zaken nader te onderzoeken en te beleven. Er is iets meer tijd om verbanden te leggen en dieper op zaken in te gaan. Magische Feestjes zijn zeer goed voor ontwikkeling en verankering van creativiteit, fantasie, intuïtie en verborgen talenten en vaardigheden. Dit verstevigt de innerlijke kracht van kinderen en stelt ze in staat om met verschillende situaties om te gaan met een natuurlijk gemak. Daardoor nemen ze makkelijker hun plaats in de wereld in, zonder druk en overvloed aan externe prikkels. Door ruimte te geven aan hun intuïtie, gevoel en innerlijke wijsheid blijven bijzondere talenten en vaardigheden  die in de kiem aanwezig zijn gemakkelijker overeind in deze moderne wereld en kunnen zij eenvoudig tot bloei worden gebracht.
De Magische Feestjes zijn berekend op maximaal 6 kinderen. Natuurlijk kunnen er meer kinderen deelnemen, hiervoor wordt een toeslag per kind berekend en deze is afhankelijk van de gebruikte materialen en voorbereiding. U vindt de toeslagen bij de afzonderlijke feestjes.

Banner Feestjes Magische SpinnenwielIn het Magische Spinnenwiel onderzoeken we de magische aspecten en krachten van het spinnenwiel. Je leert over verschillende manieren van spinnen, kijkt hoe het spinnenwiel werkt en gaat zelf ook een klein stukje spinnen. We maken een Magisch Armbandje van de gesponnen wol.


Klik hier om dit Magisch Feestje te reserveren of om meer informatie op te vragen. NB dit feestje is niet geschikt voor meer dan 8 kinderen!Banner Magische Feestjes Alfa Heksen Alfa Heksen zijn de allerjongste Heksen op aarde. Dit Magisch Feestje is geschikt voor heksen en tovenaars van 6-9 jaar. Je kiest je Heksennaam, maakt een toverstok en leert vliegen op een bezemsteel. Natuurlijk maken we ook een toverdrankje.Klik hier om dit Magisch Feestje te reserveren of om meer informatie op te vragen.
Banner Magische Feestjes Heksen-Tovenaars Dit Magisch Feestje is geschikt voor Heksen en Tovenaars van 9-14 jaar. De basis is gelijk, maar je leert ook om te gaan met Spreuken en Spells. Je leert schrijven in geheimschrift. Natuurlijk maken we een toverstok die past bij je leeftijd en zoek jezelf ingrediënten bij elkaar om toverdrank te maken.


Klik hier om dit Magisch Feestje te reserveren of om meer informatie op te vragen.
Banner Magische Feestjes Indianen Indianen hadden vroeger veel gebruiken en rituelen met magische aspecten en beschermingsvoorwerpen. Veel van die rituelen zijn verloren gegaan, maar sommige zaken zijn bewaard gebleven. In dit Magische Feestje leer je een beschermingsbuidel maken en een amulet. je leert muziek maken op verschillende instrumenten rond een kampvuur.


Dit Magisch Feestje wordt aangepast aan de leeftijd van de gasten.
Klik hier om dit Magisch Feestje te reserveren of om meer informatie op te vragen.