Magische Workshops

banner Magische Workshops-Tekst-smaller

De Magische Workshops zijn geschikt voor alle kinderen

met interesse in magie en wonderen.In een workshop ga je aan de slag met één thema of activiteit.
Als je nog wat extra’s wil, kun je de workshop nog aanvullen, bijvoorbeeld met Schmink die aansluit op je workshop of Tijdelijke Tattoos of glittertattoos of het zetten van haarveren.
De prijzen kunnen per workshop verschillen afhankelijk van het gebruikte materiaal. De prijs is berekend tot maximaal 6 kinderen. Natuurlijk kunnen er meer kinderen deelnemen. Per workshop staat wat de toeslag per kind is.


Workshops Magische BuideltjesIn deze workshop leer je hoe je een magische buidel maakt die je bij je kan dragen of mee kan nemen voor een bijzondere gelegenheid of activiteit zoals een (sport)examen of spreekbeurt.
Zo kan je bijvoorbeeld een buideltje maken voor zelfvertrouwen, concentratie, bescherming of voor vriendschap. De buideltjes kunnen worden gevuld met spulletjes uit de natuur zoals bloemblaadjes

en gedroogde kruiden, steentjes, muntjes en eventueel een spreuk of affirmatie. Als de buideltjes klaar zijn doen we een ritueel om ze extra kracht te geven.
Je investering voor deze Magische Workshop is € 175,00 voor ieder extra kind is de toeslag € 12,50.
Klik hier om deze Magische Workshop te reserveren.


Magische Workshops-Dromenvangers In deze workshop gaan we een DromenVanger maken. DromenVangers, ook wel Dream Catchers, worden gebruikt om gedachten en dromen die ’s nachts kunnen ontstaan bij het verwerken van de belevenissen van overdag te filteren. Zo beschermen ze kinderen en volwassenen en zorgen voor een gezonde slaap waarna je fris en energiek aan een nieuwe dag kunt beginnen.

We gebruiken zo veel mogelijk natuurlijke materialen bij het maken van de Dromen Vangers.
Je investering voor deze Magische Workshop is € 175,00 voor ieder extra kind is de toeslag € 15,00.
Klik hier om deze Magische Workshop te reserveren.


Workshops Magisch Boetseren
Dit is een hele bijzondere workshop. Van oude boeken of tijdschriften ga je een uniek voorwerp maken zoals een schaal, theekop of een bord. Zo ontstaat een kunstwerk met een magisch verhaal.
Je investering voor deze Magische Workshop is € 150,00 voor ieder extra kind is de toeslag € 15,00.
Klik hier om deze Magische Workshop te reserveren.
Magische Workshops-Tangle TekenenIn deze workshop maak je kennis met de technieken van Tangle Tekenen. Hierbij maak je gebruik van verschillende basispatronen die telkens herhaald worden al dan niet met variatie. Door de herhaling en de concentratie heeft het Tangle Tekenen een soort meditatief effect. Zeer geschikt om tot rust te komen en dicht tot jezelf te geraken.


Je hoeft niet te kunnen tekenen, iedereen kan het! We gaan eerst een aantal patronen oefenen en dit dan combineren tot een klein kunstwerkje.
Je investering voor deze Magische Workshop is € 150,00 voor ieder extra kind is de toeslag € 12,50.
Klik hier om deze Magische Workshop te reserveren.
Mocht de workshop van jouw keuze er niet bij staan, neem dan even contact op. Meestal kunnen we wel een beetje toveren. Klik hier om contact op te nemen.

De Workshops kunnen in principe in heel Nederland worden gegeven. De Magische Workshops zijn ook geschikt voor tieners en volwassenen.
De prijzen zijn exclusief reiskosten (à € 0,19/km) vanuit Amstelveen.
Wanneer de reistijd (geschat) meer dan 45 min. bedraagt, wordt een toeslag voor reistijd berekend.
Voor bedrijven zijn de prijzen exclusief BTW (21%) en toeslag voor reistijd.

banner Feestjes-klein-5  Klik hier als je toch liever een Magisch Feestje wilt.