Bijna Pasen

Posted by on Mrt 25, 2016 in NIEUWS | 0 comments

Bijna Pasen

Dit weekend is het Pasen.

Dus tijd voor een nieuwe editie van de GRATIS TIPS van De Kinderfeestjes Expert
In deze aflevering:
1) Krea vakbeurs

2) Paas-tips

3) Groot Schminkevenement EFABE 2016

4) van een collega

 

NIEUWS

De Kinderfeestjes Expert is hard bezig met de ontwikkeling van nieuwe workshops.

Vorige maand waren we op Kreavak een vakbeurs waar de nieuwe materialen voor het seizoen worden gepresenteerd. Er waren een aantal workshops en natuurlijk hebben we er een paar gevolgd.

De Kinderfeestjes Expert op Kreavak voorj16

Hiernaast een impressie.
Het versieren van de vaasjes gaan we waarschijnlijk opnemen in onze workshops.

Klik hier voor meer informatie. De workshop-pagina wordt momenteel bijgewerkt zodat alles makkelijker te vinden is.

Pasen

Komend weekend is het Pasen. Donderdag was de Passion op televisie en traditiegetrouw zijn er op Goede Vrijdag overal uitvoeringen van de Mattheüs te beluisteren. Ook dit wordt uitgezonden op tv.

PMC-laag-Paas16b

 

10 PaasPresentjes voor Plezierige Paasdagen
Speciaal voor Pasen heb ik een e-boekje samengesteld met allemaal leuke tips voor het versieren van je huis, je tafel en natuurlijk de eieren. Verder ook een paar paasreceptjes.

Als lezer van deze nieuwsbrief kun je dat hier GRATIS downloaden

 

Schminken

Zoals je weet, kun je schminken(en tijdelijke tattoo’s, lipverzieringen en haarveren) boeken bij De Kinderfeestjes Expert of combineren met een feestje. Jaarlijks zorgen we voor een update van onze kennis en vaardigheden.

In maart vindt een 3-daags evenement plaats waarbij Internationale artiesten van wereldformaat als docent hun kennis aan ons overdragen in verschillende workshops.

De Kinderfeestjes Expert op Efabe met Pashur, Anna Wistrich en Andrea O'Donnel

De Kinderfeestjes Expert op EFABE 2016 met               Pashur, Anna Wistrich en Andrea O’Donnel

 

Daarnaast zijn er nog verschillende andere activiteiten, inloop demo-workshops, een superjam op zaterdagavond en natuurlijk een goedgevulde vendorroom met kraampjes waar je alle materialen kunt aanschaffen die je maar nodig hebt. Dit jaar was de vendorroom op zondag voor het eerst open voor publiek. Het was heel druk en we hebben heel veel geleerd en bijgekletst met alle collega’s.

 

Collega

Ik kwam via een nieuwsbrief de site van de verjaardagmuts tegen. Zij maken verjaardagmutsen en andere versieringen voor kinderfeestjes. Hieronder vertelt Anne van  Studio Kisa (voorheen verjaardagsmuts.nl) wat ze allemaal doet.

Anne: Voor Studio Kisa ontwerp ik onder andere verjaardagmutsen, slingers, traktaties en nog veel meer, zolang het maar van papier is. Voor mij was mijn verjaardagmuts altijd één van de hoogtepunten van de dag, tot op de dag van vandaag maakt mijn vader nog elk jaar een muts voor mij. Deze traditie heb ik overgenomen bij mijn eigen kinderen, ik vind de verjaardagmuts echt de kroon op de dag, je voelt je meteen extra speciaal.

Elk jaar mogen mijn kinderen aangeven wat ze graag als thema voor hun muts willen, zo zijn al heel wat thema’s voorbijgekomen. Mijn kinderen zijn dan ook mijn grootste inspiratiebron, maar ook speciale verzoeken die ik regelmatig krijg zorgen voor nieuwe ideeën. De mutsen die ik voor mijn kinderen maak, werden op een gegeven moment zo mooi (ben van huis uit architect) dat mensen begonnen te vragen waar ze te koop waren. Toen was het idee van Studio Kisa snel geboren.

PMC-Srudio Kisa

Inmiddels heb ik al heel veel verschillende dingen mogen ontwerpen van prinsessen tot dino’s en van brandweerauto’s tot flamingo’s. De modellen in de webshop zijn snel leverbaar, maar het is ook mogelijk om een muts speciaal te laten ontwerpen. De mutsen kunnen door de brievenbus, ook heel leuk als een cadeautje of in plaats van een kaartje. Op de muts zit een plakstrip, zodat je de muts op de juiste maat vast kan plakken. Alle mutsen kunnen ook geleverd worden met naam en leeftijd van de jarige.

Kijk eens bij www.studiokisa.nl

Stuur deze GRATIS TIPS van De Kinderfeestjes Expert gerust door naar vrienden, familie of relaties.

Heb je deze tips via iemand anders ontvangen en wil je graag op de hoogte blijven?
Klik dan hier en je ontvangt automatisch de GRATIS TIPS van De Kinderfeestjes Expert