Creatieve Bedrijfsworkshops

Bedrijfworkshops

De Kinderfeestjes Expert begeleidt diverse bedrijfsworkshops, hierbij heeft u keuze uit verschillende creatieve workshops.

Tijdens de workhsops wordt een appèl gedaan op verschillende vaardigheden zoals logisch denken en redeneren, ruimtelijk en technisch inzicht, fijne motoriek en creativiteit.

Maar ook op ownership, situationeel leiderschap en zelfsturendheid kunnen centraal gesteld worden.

Dit maakt dat wij ook in staat zijn om uitdagende programma’s  voor volwassenen aan te bieden.

 

Te denken valt aan een workshop voor bijvoorbeeld management development, teambuilding, samenwerking, probleemoplossing of omgaan met creativiteit en onverwachte vraagstellingen van klanten.

Omdat aanspraak wordt gemaakt op logisch denken, ruimtelijk en technisch inzicht , zijn deze workshops uitstekend geschikt voor (oa.) mannen in technische beroepen.

 

Daarnaast is  het mogelijk om creatieve workshops als bedrijf aan te bieden als activiteit voor kinderen of gezinsleden, bijvoorbeeld op beurzen, informatiemarkten en open dagen.

 

Maatwerk

Een creatieve bedrijfsworkshop duurt 2-2,5 uur een kent een specifieke opdracht die in overleg wordt geformuleerd.

Voor evenementen, beurzen en speciale gelegenheden voor kinderen worden afspraak gemaakt over de activiteit het aantal, de soorten bandjes of accessoires en het soort workshop (inloop of vaste tijd) Op beurzen kunnen ook korte demonstraties worden gehouden of speciale items op verzoek worden gemaakt.

 

Creatieve Bedrijfsworkshops – prijzen

De prijzen van de workshops zijn afhankelijk van de opdracht en bestaan uit

  • uurprijs € 95,00/uur voor evenementen (opbouw wordt apart berekend), voor bedrijfsworkshops wordt een prijs gemaakt nav de opdracht en het aantal deelnemers

 

  • materiaalkosten afhankelijk van aantal deelnemers en de gekozen workshop

 

  • eventueel toeslag op materiaalkosten bijvoorbeeld bedels, kralen  en tussenstukken in geval van sieraden, paracord en loombandjes (afhankelijk van het aantal deelnemers)

 

  • reiskosten en reistijd

 

 

Heeft u interesse in een bedrijfsworkshop of een workshop voor uw evenement? Neem dan hier contact op voor aanbod op maat. Wij helpen u graag om van uw workshop of evenement een succes te maken. Ook wanneer u wel een workshop wilt, maar geen Loom Bands, kunt u gebruik maken van bovenstaande link. Geef dan aan in het invulveld waar uw gedachten/voorkeuren naar uitgaan.

De Kinderfeestjes Expert ook uw partner bij creatieve bedrijfsworkshops en bedrijfsevenementen!