Loom Bands

Onder deze categorie vind je alles over het zelf maken van Loom Bands.

DKFE-LoomBandsFans-logo-95p

Iedereen kan Loom Bands maken, het is geschikt voor iedereen (vanaf ca 5-6 jaar). Ook de simpelste ontwerpen kunnen prachtig zijn.

Workshops- kinderfeestjes

De Kinderfeestjes Expert geeft workshops aan huis en op locatie van ca. 2-2,5 uur. Een workshop is ook heel geschikt voor een kinderfeestje (vanaf 6 jaar). Wanneer je als bedrijf een Loom Bands workshop wilt organiseren, hier vind je meer informatie.

Een workshop kost € 80,00 uitgaande van 6 kinderen (excl. reiskosten van € 0,19/km vanuit Amstelveen), dit is inclusief materiaal. Een extra kind kost € 8,50.

Voor kinderen die al een beetje ervaring hebben en graag nieuwe elementen (kralen, bedels) willen toevoegen, geldt een materiaaltoeslag van € 12,50/workshop.

Een gevorderde workshop is bedoeld voor ervaren Loom Bands Fans en komt op  € 90,00 omdat er veel meer materiaal wordt gebruikt. Een extra kind kost €12,50.

MonsterMond
Ken je de nieuwe Monstertails al? Hiermee kun je heel gemakkelijk bredere en ingewikkelde armbanden maken omdat ze een brede opening hebben als de bek van een monster. Hierdoor kan je het armbandje makkelijk doorvoeren naarmate het vordert. In het Engels wordt hij Monster-staart genoemd, maar wij vinden de pinnen net de tanden van een monster. Een van de gasten van De Kinderfeestjes  Expert bedacht Monstermond

De Kinderfeestjes Expert organiseerde als eerste Monstertail-workshops.  De monstertails zijn gemakkelijk mee te nemen op reis, naar school (als dat mag), maar ook in de auto of openbaar vervoer en je kunt er ongelofelijk mee variëren.. Wil je iets nieuws en gemakkelijk bijzondere bandjes maken? Boek dan snel!   Een monstertail-workshop kost € 90,00 omdat je meestal meer materiaal gebruikt.

 PMC-workshop monstertail

Reserveer hier je workshop of kinderfeestje.

Workshops/ feestjes voor bedrijven zijn excl. 21 % BTW.

Voor meer informatie voor bedrijven klik hier.

 

De Kinderfeestjes Expert heeft een speciaal video-kanaal op YouTube aangemaakt om Nederlandstalige filmpjes te laten zien.

Op Facebook en Pinterest hebben we ook speciale pagina’s aangemaakt.

Loom Bands maken is een leuke hobby, maar pas op het is zeer verslavend!

Loom Bands Maken

Loom Bands instructies

Zelf je Loom maken

Loom Bands video’s

Collectie

wat vinden jullie van onze speciale Koningsdag-collectie? Je ziet er is heel veel mogelijk, ook al gebruik je maar 4 kleuren

wat vinden jullie van onze speciale Oranje-collectie?
Je ziet er is heel veel mogelijk, ook al gebruik je maar 4 kleuren.
Natuurlijk ook heel goed draagbaar tijdens het WK-voetbal en WK-hockey in eigen land. Of andere Oranje-festiviteiten.