Paracord en accessoires

Speciaal voor klanten van De Kinderfeestjes Expert  en deelnemers aan workshops bieden we de gelegenheid om tegen aantrekkelijk tarief materiaal aan te schaffen.

Paracord

basiskleuren paracordshop.nl

Op locatie hebben we een beperkte hoeveelheid hoog kwalitatief paracord bij ons. Dit is afkomstig uit Amerika en duurzamer dan de versies die in veel hobbywinkels, speelgoedzaken, boekhandels en goedkope ketens beschikbaar zijn. De draad is rond en niet plat en je kan makkelijker knopen. Ook het smelten voor de afwerking gaat gemakkelijker en druipt nauwelijks, waardoor het veiliger is in gebruik.

LET OP! het branden/smelten van paracord  voor de afwerking moet steeds door een volwassene gebeuren. Het is absoluut onverstandig om dit kinderen/tieners zelf en zonder toezicht te laten doen. De Kinderfeestjes Expert is op generlei wijze aansprakelijk voor ongelukken of incidenten die kunnen ontstaan bij de afwerking van paracord-producten.

Accessoires

We hebben een aantal accessoires geselecteerd waar je hele mooie dingen mee kan maken. Sommige zoals de tussenstukken, bedeltjes en de grote kralen zijn geschikt voor zowel armbanden en paracord.  Je kubt ze ook gebruiken als je nog Loombandjes hebt. De sluitingen zijn vooral voor de paracord armbanden en  de kleinere kralen voor armbanden of  loombands.

Je kunt je bestelling hier doorgeven. We zijn genoodzaakt verzendkosten te berekenen, maar de meeste dingen kunnen per brievenbuspost verzonden worden. Na je bestelling ontvang je een factuur; wanneer het bedrag is bijgeschreven op onze rekening zal verzending plaatsvinden  mits het artikel op voorraad is, anders ontvang je bericht over de levertijd.

Heb je iets met spoed nodig, geef dat dan aan bij je bestelling. Met een Printscreen van de overboeking kunnen de artikelen eerder worden verzonden.